Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

De voorwaarden van Homeswap voor jou als gebruiker van de diensten op Homeswap. Naast deze voorwaarden, geldt voor jou als gebruiker ook ons cookiebeleid dat op dat moment van kracht is. Door je te registreren op Homeswap, ga je akkoord met de volgende voorwaarden.

Advertentie plaatsen

Wanneer je je registreert op Homeswap, krijg je de mogelijkheid om een woningadvertentie te plaatsen op Homeswap. Naast adverteren is ook matching op ons digitale platform bij de dienst inbegrepen. Ons doel met de dienst is om mensen te helpen met elkaar van woning te ruilen. Voor de adverteerdienst geldt in het bijzonder wat hier onder punt 1 staat vermeld, en anderszins wat er in deze algemene voorwaarden staat vermeld.

Garanties

Homeswap geeft geen garantie dat je erin slaagt om je woning te ruilen. Wij geven ook geen enkele garantie voor het aantal ruilvoorstellen ruilen dat je krijgt.

Inhoud

Je bent verantwoordelijk voor de informatie en het materiaal dat je publiceert. Volgens de Nederlandse wet is het verboden om geld aan te bieden of te eisen voor het ruilen van huurwoningen. Het promoten van eigen of andere activiteiten in advertentieteksten of berichten op de site is verboden. De aangeboden woning moet overeenkomen met het huurcontract/de objectbeschrijving.

Homeswap behoudt zich het recht voor om:

  • Alle advertenties te bekijken
  • De inhoud van de advertentie te wijzigen als deze als ongepast kan worden beschouwd of als de advertentieregels niet worden gevolgd
  • Advertenties of gebruikers te deactiveren als de regels voor adverteren niet worden gevolgd
  • Door jou verstrekte informatie over jezelf, je appartement en wensen op te slaan en actieve advertenties en de bijbehorende foto's te publiceren op andere plekken dan Homeswap

Storingen

Homeswap webpagina's worden geïndexeerd door zoekmachines. Zo kan het voorkomen dat je advertentie op zoekpagina's wordt gepubliceerd. Homeswap is niet verantwoordelijk voor eventuele tekortkomingen in de door ons verstrekte informatie, of voor eventuele downtime of bugs die kunnen optreden.

Wijziging van de algemene voorwaarden

We kunnen onze algemene voorwaarden te allen tijde bijwerken en wijzigen. Updates van onze algemene voorwaarden worden gepubliceerd op Homeswap en de laatste versie van de algemene voorwaarden is altijd beschikbaar op Homeswap. Voordat een wijziging van kracht wordt, word je altijd op Homeswap en via e-mail geïnformeerd. Als de wijzigingen van groot belang zijn, word je hiervan tijdig op de hoogte gebracht, voordat de wijzigingen van kracht worden en zullen we de betekenis van de wijzigingen toelichten. Als de bijgewerkte algemene voorwaarden niet door jou worden goedgekeurd, heb je altijd het recht om je abonnement op te zeggen.

Ontvang al ons woningruilnieuws direct in je inbox